Політика конфіденційности

Вступні примітки

  1. Ця Політика конфіденційності дійсна від 25 травня 2018 р. і є Додатком № 1 до Регламенту Сервісу (Регламент надання послуг, доступних у рамках Сервісу faster.pl) (далі „Регламент”).
  2. Ця Політика конфіденційності є інтегральною частиною Регламенту. Прийняття Регламенту означає прийняття Політики конфіденційності.
  3. Користування Сервісом faster.pl, зокрема користування без покупки послуг, означає прийняття умов Регламенту, а також прийняття Політики конфіденційності.
  4. Для інтерпретації термінів, використаних у Політиці конфіденційності використовуються Визначення, які містяться у Регламенті або як вони були описані у Політиці конфіденційності (якщо це витікає безпосередньо з опису).

Що таке Політика кофіденційності?

  1. Ця Політика була впроваджена через повагу до прав кожного на конфіденційність поряд з забезпеченням безпеки Ваших даних. Збереження конфіденційності даних надзвичайно важлива для нас, тому що ми хочемо, щоб кожен, хто користується faster.pl знав, яким чином ми обробляємо дані, які були нам довірені. Тому ми склали цю нову Політику конфіденційності, яка описує спосіб охорони і обробки персональних даNeних.
  2. Користуючись нашими Послугами або Сервісом faster.pl, незалежно від обставин, чи Ви користуєтесь запропонованими нами Послугами, чи ні, різною мірою Ви довіряєте нам свої персональні дані. Використовуючи доступ до контенту сайту faster.pl, зокрема до окремих Послуг, Ви довіряєте нам дані, які Вас ідентифікують, тобто персональні дані. Ми в свою чергу також передаємо їх нашим Довіреним партнерам, тобто нашим постійним провайдерам, постачальникам послуг, які допомагають нам надавати Вам послуги, або третім лицям, з якими ми безпосередньо або посередньо співпрацюємо, щоб головним чином гарантувати Вам надання послуг на найвищому рівні. Також у рамках поширення знань, які можуть бути необхідні. (далі: „Довірені партнери”). Ця Політика конфіденційності була створена для Вас, щоб допомогти Вам зрозуміти які дані і чому ми збираємо, а також для чого ми їх використовуємо.

Яку інформацію про Вас (персональні дані) ми обробляємо?

  1. Ми оброблюємо дані, які Ви добровільно нам надаєте або залишаєте у рамках користування Послугами. Перш за все це будуть дані необхідні для того щоб Ви могли користуватися всіма Послугами Сервісу faster.pl, а також необхідні для покупки Послуг, отримання Newsletter-а, отримання відповідей на поставлені питання, тобто дані, які Ви нам надаєте за посередництвом формулярів або вікон, доступних у наших Послугах, всіх документів, які висилаються нам у цьому відношенні всіляких вихідних документів для перекладу у формі файлів, напр., e-mail, документи у формі PDF, JPG, Word і ін., як і дані, які Ви залишаєте у рамках пересування по наших Послугах, тобто ті, які Ви залишаєте у так званих кукі (файлах Сookies), напр., Ваша IP-адреса, інформацію про кількість і час відвідувань сторінки Сервісу faster.pl, а також про те, з яким контентом, доступним у Сервісі faster.pl Ви ознайомлювались (напр., цінник послуг, типи перекладу). Вони не призначені для визначення Ваших особистих уподобань, але після агрегування (поєднання з даними інших Клієнтів), вони служать визначенню інтересів груп Користувачів (Клієнтів).
  2. Інформація, розміщена в журналах доступу, можуть містити різні дані, напр., завжди IP-адреса. Ці дані ми використовуємо виключно у технічних і статистичних цілях.
  3. У Вас завжди є можливість запитати нашого Адміністратора з захисту персональних даних про те, які Ваші дані ми обробляємо.

Хто є Адміністратором Ваших даних?

Адміністратором Ваших даних є Постачальник послуг, тобто Бюро перекладів FASTER, чинне за посередництвом:
Пшемислава Дієрінга, який веде підприємницьку діяльність за посередництвом фірми MEXPO Przemysław Diering,
вул. Пуласкєго 8, 81-368 Гдиня, ІПН: 5841076375,

або

Анни Дієрінг, який веде підприємницьку діяльність за посередництвом фірми FASTER Anna Maria Diering, вул. Сиріуша 38, 80-299 Гданьск, ІПН: 5841588201.

Адміністратором Ваших даних кожний раз є той Постачальник послуг, який прийняв Ваше замовлення. Інформацію про те, який Постачальник послуг прийняв Ваше замовлення, Ви отримали від Бюро перекладів FASTER разом з підтвердженням прийняття замовлення.

Iнспектор з захисту персональних даних

Щоб гарантувати безпеку обробки прозорим і легальним способом Ваших персональних даних, ми вибрали Інспектора по захисту персональних даних. Ви можете зв’язатися з Інспектором по захисту персональних даних по всім питанням, які стосуються обробки персональних даних і використання своїх прав, пов’язаних з цією обробкою. У випадку, якщо Ви хочете зв’язатися з Інспектором по захисту персональних даних, будь-ласка, скористайтеся контактними даними, вказаними нижче:

Інспектор з захисту персональних даних: Магдалена Латт
E-mail: mexpo@mexpo.pl
Адреса для кореспонденції:
Пшемислав Дієрінг, вул. Пуласкєго 8, 81-368 Гдиня

Яка ціль і законні підстави обробки Ваших персональних даних і протягом якого часу вони будуть оброблятися?

  1. Ціль і законні підстави обробки Ваших персональних даних

Обробка нами Ваших персональних даних завжди вимагає чіткої правової підстави. RODO передбачає кілька видів таких підстав для обробки даних, а у випадках використання Сервісу faster.pl, зокрема наших Послуг виступають, як правило три із них.

По-перше, ми оброблюємо Ваші персональні дані для того, щоб виконати, заключені з Вами договори на переклад, зокрема щоб Ви могли скористатися з наших послуг, і щоб ми могли їх Вам надавати. Правовою підставою для такої обробки даних є ст. 6 ч. 1 п. b) RODO, згідно з яким обробка є необхідною для виконання договору, стороною якого є Клієнт, тобто Ви. Обробка на цій підставі відноситься до виконання договорів на надання Послуг, які укладаються за допомогою Сервісу faster.pl, як і до використання Вами контенту, розміщеного у Сервісі faster.pl, без вказання деяких персональних даних, тобто не веде до укладення договору (використання Сервісу є заключенням договору, зміст якого визначає Регламент), що включає у себе розглядання рекламацій, дозволяє нам підбирати Послуги згідно з Вашими потребами, аналізувати і вдосконалювати Послуги, а також забеспечувати безпеку Послуг.

По-друге, ми обробляємо Ваші персональні дані для того, щоб зібрати та обробити агреговані дані у статистичних цілях, для вдосконалення якості та змісту наших Послуг (зокрема аналіз і профілювання даних для дослідницьких і маркетингових цілей). Законною підставою для такої обробки персональних даних є ст. 6 ч. 1 п. f) RODO, тобто необхідність обробки для цілей, що витікають із законно обґрунтованого інтересу, що виконується Адміністратором (Постачальником послуг), тобто нами. Наш законно обґрунтований інтерес базується на необхідності підбору змісту Сервісів згідно з вподобаннями Клієнтів і оптимізації користування інтернет-сторінками. Також він опирається на необхідність створення статистик, які є основою для аналізу того, яким чином Ви та інші Клієнти використовуєте наш Сервіс. На цій підставі ми створюємо контент, який по змісту і формі є найцікавішим або має найбільший попит.

По-третє, ми обробляємо Ваші персональні дані, відповідно їх агрегуючи в освітніх цілях за допомогою форм маркетингу для продуктів і Послуг, які належать нам або нашим Довіреним партнерам (зокрема аналіз і профілювання даних груп користувачів з маркетинговою і освітньою цілями). Законною підставою для такої обробки персональних даних є ст. 6 ч. 1 п. a) RODO, тобто Ваша добровільна і чітка згода на таку обробку.

  1. Період обробки персональних даних

Ваші персональні дані будуть зберігатися протягом всього строку дії договору на надання Послуг і після закінчення дії такого договору, з метою повного врегулювання сторонами зобов’язань, які витікають із договору, до моменту закінчення строку дії договору, вказаного в зобов’язувальних правилах, терміну позовної давності такого договору, на яке має право як Постачальник послуг (Адміністратор даних), так і Клієнт, а у сфері податкових розрахунків за період позовної давності податкових зобов’язань, які витікають з діючих у цей час приписів (на цей момент строк позовної давності податкових зобов’язань складає 5 років від кінця податкового періоду, в якому з’явилась необхідність оплати податку у зв’язку з наданими Вам послугами).

Дані, які обробляються у зв’язку з нашим обґрунтованим інтересом, ми будемо оброблювати до моменту можливого ефективного заперечення проти обробки даних.

Однак дані, які обробляються нами на підставі вашої згоди, ми будемо обробляти тільки доти, доки Ви не відкличете свою згода або поки не закінчиться строк дії договору.

Окрім цього, якщо Ви скористаєтесь своїм правом бути забутим, Ваші дані будуть видалені за Вашим чітким проханням.

  1. Короткий зміст: ціль обробки – законна підстава – період обробки

Для систематизації вказаних вище цілей обробки Ваших персональних даних, приписання даним цілям законної підстави, а також визначення періоду, протягом якого ми будемо оброблювати Ваші дані ми зібрали вищезгадані дані в формі таблиці.

Ціль обробки даних Правова основа Період обробки
1. Для виконання договорів на надання перекладацьких послуг, укладених з Бюро Перекладів FASTER за допомогою Сервісу faster.pl. А також використання Вами контенту, розміщених у Сервісі faster.pl i без надання деяких персональних даних, тобто це не призводить до укладення договору (користування Сервісом є укладенням договору, якого зміст визначено Регламентом), зокрема розглядання рекламацій, пристосування Послуг до Ваших потреб, аналіз і вдосконалення Послуг, а також забезпечення безпеки Послуг. cт. 6 ч. 1 п. b) RODO, згідно з якою обробка необхідна для виконання договору, якого стороною є Замовник, тобто Ви. До моменту закінчення терміну дії цього договору, за умови, що іноді ці дані також можуть бути оброблятися також після закінчення терміну дії цього договору, однак тільки якщо це дозволено або вимагається чинним законодавством, напр., обробка для цілей статистики, виставлення рахунків чи відшкодування збитків.
2. Для статистичного вимірювання.
Збір та обробка узагальнених даних для статистичних цілей для того, щоб поліпшити якість та зміст наших Послуг (зокрема аналіз та профілювання даних для досліджень та маркетингу).
ст. 6 ч. 1 п. f) RODO,
тобто необхідність обробки для цілей, які витікають з законно обґрунтованого інтересу, який виконується Адміністратором (Постачальником послуг), тобто нами.
До моменту зголошення Вашого ефективного спротиву.
3. Для маркетингу продуктів та послуг, які належать до нас або наших Довірених партнерів (зокрема аналіз та профілювання даних груп користувачів, які надавали персональні дані у Сервісі, для маркетингових цілей). ст. 6 ч. 1 п. a) RODO, тобто Ваша добровільна, чітка згода на таку обробку. До моменту відкликання вираженої Вами згоди.

Хто має доступ до Ваших персональних даних? Інформація прo одержувачів даних.

Ми не будемо передавати Ваші дані, не будемо їх продавати, ані обмінюватися ними в яких-небудь цілях, зокрема маркетингових, з іншими лицями. Ваші дані будуть передаватися тільки нашим Довіреним партнерам, тобто стороннім компаніям, які працюють на нас, напр., провайдери IT-послуг.
Дані, які надаються стороннім компаніям („Довіреним партнерам”) будуть використані тільки для надання Вам наших Послуг або виконання, укладеного з Вами договору (напр., обслуговування оплат). При цьому, Довірені партнери обробляють дані на підставі укладеного з нами договору і виключно згідно з нашими інструкціями, нашою Політикою конфіденційності і стандартами безпеки інформації.

Більш того, Ваші дані можуть бути переказані лицям, уповноваженим на їх отримання, на підставі чинного права, відомствам і органам, уповноваженим на обробку даних на підставі конкретних правових положень, напр., правоохоронним органам, в разі відправки органами запиту на відповідній правовій основі.

Довірені партнери:

  • Фірма, яка обслуговує Сервер – MSERWIS.PL, вул. Кажімежа Вєлькєго 27, 50-077 Вроцлав, ЄДРСР 0000704834
  • Національний платіжний інтегратор AТ (tPay.com) (Реєстр народного господарства: 300878437, ІПН: 7773061579, ЄДРСР: 0000412357)
  • PAYU АТ (ЄДРСР: 0000274399, ІПН: 7792308495, Реєстр народного господарства: 300523444)
  • DOTPAY АТ (ЄДРСР: 0000296790, ІПН: 6342661860, Реєстр народного господарства: 240770255)
  • PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A офіс за адресою L-1150 в Люксембургу
  • GOOGLE POLAND ТОВ (Реєстр народного господарства: 0000240611, ІПН: 5252344078, ЄДРСР: 140182840)

Які Ви маєте права?

  1. Право доступу до даних

Ви маєте право у будь-який момент запросити у нас інформацію про те, чи зберігаємо ми Ваші персональні дані, які персональні дані ми зберігаємо, а також Ви можете отримати копію даних. Щоб це зробити, зв’яжіться з нами – Ви отримаєте ці дані за посередництвом електронної пошти.

  1. Право на виправлення даних

У Вас є право вимагати виправлення Ваших персональних даних, якщо вони неправильні, а також доповнити неповні дані.

  1. Право на видалення даних (право бути забутим)

У Вас є право вимагати видалення будь-яких даних, які ми обробляємо. Якщо Ви будете вимагати видалення даних, які необхідні нам для надання Вам послуг або виконання договору, тоді даний договір буде розірваний, а ми більше не будемо мати змоги надавати Вам послуги, тому що ми більше не зможемо обробляти Ваші дані, зокрема ми не зможемо їх зберігати.

  1. Право на обмеження обробки даних

У Вас є право вимагати обмеження обробки Ваших даних при наступних умовах:

  • Якщо Ви не погодитесь на обробку даних на підставі обґрунтованого інтересу Постачальника послуг, тоді ми обмежимо будь-яку обробку цих даних після перевірки чи існує такий обґрунтований інтерес.
  • Якщо Ви повідомите, що Ваші дані неправильні, тоді ми повинні обмежити будь-яку обробку даних до моменту, поки ми не перевіримо їх правильність.
  • Якщо обробка даних незаконна, тоді Ви можете відмовитися від видалення Ваших персональних даних і замість цього вимагати обмеження використання Ваших персональних даних.
  • Якщо ми вже не потребуємо Ваших персональних даних, але вони потрібні нам для подачі або відхилення претензії.
  1. Право на перенесення

У випадку автоматичної обробки Ваших персональних даних, на підставі Вашої згоди або укладеного договору Ви маєте право отримати копію Ваших даних в структурованому форматі, який широко використовується і читається. Ця копія може бути вислана Вам або іншому лицю. Це стосується виключно персональних даних, які були нам передані.

  1. Право на заперечення

Ви маєте право заперечувати проти обробки Ваших даних на підставі законних інтересів Постачальника послуг. У такій ситуації ми припинимо обробку Ваших персональних даних, які були оброблені на підставі законного інтересу, тільки якщо ми не зможемо знайти законну підставу для цього процесу, яка буде важливішою ніж Ваш інтерес або право; або через юридичні претензії.

  1. Право на відкликання згоди

Ви маєте право відкликати свою згоду на обробку Ваших персональних даних у відношенні персональних даних, обробка яких базується на Вашій згоді. Відкликання згоди не впливає на законність обробки, яка базується на згоді перед її відкликанням.

  1. Право на подачу скарги

Якщо Ви вважаєте, що ми неправильно обробляємо Ваші персональні дані, Ви можете з нами зв’язатися. Ви також маєте право на подачу скарги в орган нагляду (Президенту UODO). Щоб використати вищезгадані права, зв’яжіться з нами (Постачальник послуг) або Інспектором з захисту персональних даних.

Чи вимагається надання даних?

Надання даних є добровільним, але необхідним для осягнення цілей Договору. Ненадання даних, відмічених як необхідні для надання Вам Послуг, завадить нам їх надати. У мінімальному обсязі дані надаються автоматично (напр., IP-адреса).

Інформація про кукі (“Сookies”) і оперативні дані

Ми використовуємо „cookies”, тобто маленькі текстові файли, які висилаються на Ваш комп’ютер, в яких знаходяться дані, необхідні для правильного функціонування Сервісу faster.pl, особливо процесу авторизації. Файли „cookies” не використовуються для ідентифікації Клієнта, і особистість Клієнта не встановлюється на їх основі.

Файли „cookies” використовуються для спрощення або анулювання цієї операції, зокрема для запам’ятовування даних, необхідних для авторизації Клієнта, кращого пристосування Сервісу faster.pl до потреб Клієнтів, створення статистик переглядів. Умовою для праці „cookies”, є згода на їх використання за допомогою браузера і те, що Ви їх не видалите.
Подробиці, пов’язані з використанням файлів cookies і способи управління ними містяться в окремому документі, доступному за адресою: https://faster.pl/polityka-cookies/.

Ми також обробляємо анонімні експлуатаційні дані, пов’язані з використанням Сервісу faster.pl (так звані журнали – IP-адреса, домен), щоб створювати статистики, які допомагають нам в адмініструванні Сервісу faster.pl. Ці дані є накопичувальними і анонімними, тобто не містять характеристик, які ідентифікують відвідувачів Сервісу. Журнали не надаються третім лицям.

Якщо Ви не хочете отримувати файли cookie, Ви можете змінити налаштування браузера. Адміністратор попереджає, що вимкнення обслуговування файлів cookies, необхідних для Ідентифікації, Безпеки, сзбереження налаштувань користувача, може зробити використання сторінки faster.pl складнішим, а у крайньому разі, може перешкоджати використанню інтернет-сторінок. Інструкція управління файлами cookies доступна за адресою: https://faster.pl/polityka-cookies/

Google Analytics и Pixel Facebook

Ми користуємося послугами Google Analytics і Pixel Facebook, які отримують дані завдяки так званим файлам кукі, які надаються фірмою Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США) і послугами, які надаються фірмою Facebook, Inc. Ці послуги допомагають нам аналізувати спосіб використання Сервіса faster.pl

Google Analytics і PIXEL FACEBOOK використовують файли cookies для аналізу того, яким чином Ви використовуєте Сервіс faster.pl. Файли cookies – це невелика текстова інформація у формі текстових файлів, які висилаються через сервер і записуються на пристрої користувача Сервісу faster.pl (напр., на жорсткому диску комп’ютера, ноутбуці або на карті пам’яті смартфону – в залежності від того, який пристрій Ви використовуєте для перегляду Сервісу faster.pl.

Інформація, отримана за допомогою файлів cookies, зберігається на серверах, які використовуються Google Inc., PIXEL FACEBOOK, зокрема у США. Якщо Ви активуєте анонімізацію IP-адреси за допомогою веб-сайту faster.pl, IP-адреса буде скорочена у державах-членах Європейського Союзу або інших сторонах Угоди про Європейський економічний простір. Тільки у виключних випадках повна IP-адреса буде переказана до Сполучених Штатів і скорочена там.
На наше прохання Google Inc. PIXEL FACEBOOK буде використовувати цю інформацію для оцінки використання Сервісу faster.pl групами клієнтів, створення звітів про відвідуваність веб-сайту, статистики і надання інших послуг, пов’язаних з використанням Сервісу faster.pl.

Зібрані дані обробляються анонімно у рамках вищезгаданих послуг (це так звані оперативні дані, які перешкоджають ідентифікуванню особистості). Ці дані є сукупними та анонімними, тобто вони не містять функцій, які ідентифікують людей, які використовують Ceрвіс faster.pl.

Більшість доступних на ринку браузерів і пристроїв за замовчуванням приймають збереження файлів cookie. У кожного є можливість визначення умов використання файлів cookie, використовуючи налаштування свого веб-браузеру або пристрою. Це означає, що Ви можете самостійно, наприклад, частково обмежити (напр., тимчасово) або повністю відключити можливість збереження файлів cookie – однак у цьому випадку це може вплинути на деякі функції faster.pl.

Налаштування веб-браузеру або пристрою, які стосуються файлів cookie, важливі з точки зору згоди на використання файлів cookie Cервісом faster.pl – згідно з законодавством така згода також може бути виражена за допомогою налаштувань браузеру або пристрою. При відсутності такої згоди налаштування браузеру або пристрою, які стосуються файлів cookie, повинні бути змінені відповідним чином.

PIXEL FACEBOOK може реєструвати натиснення миші, рух миші, активність прокрутки і інформацію, яка вводиться, що не є персональними даними. Також можна повністю запобігти передачі даних з вашого пристрою у Google Analytics, PIXEL FACEBOOK за допомогою файлів cookie (включаючи передачу IP-адреси), за допомогою плагіну, який надається Google Inc, PIXEL FACEBOOK до завантаження і встановлення за наступною адресою: https: / /tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=pl.

Детальна інформація про умови, на яких діють вищевказані послуги, зокрема про правила збору і обробки даних, доступна тут:

https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=pl
https://www.facebook.com/privacy/explanation 

Використання даних

На сайтах audioguidegdansk.pl і audiouidegdansk.com.pl. можуть знаходитися кнопки, інструменти або контент, які перенаправляють до послуг інших компаній, зокрема: плагіни соціальних мереж (Facebook). Використання цих додатків може бути причиною відправлення інформації про користувачів вищезгаданим лицям.

Безпека обробки персональних дани

Ми заявляємо, що Адміністратори, тобто Пшемислав Дієрінг, який веде підприємницьку діяльність за посередництвом фірми MEXPO Przemysław Diering, вул. Пуласкєго 8, 81-368 Гдиня, ІПН: 5841076375 і Aннa Дієрінг, яка веде підприємницьку діяльність за посередництвом фірми FASTER Anna Maria Diering, вул. Сиріуша 38, 80-299 Гданьск ІПН: 5841588201 розробили і ввели Політику безпеки і інструкцію управління ІТ-системою, яка служить для безпечної обробки персональних даних, включаючи відповідні програми для шифрування.

Актуалізація Політики конфіденційності

У майбутньому може знадобитися актуалізація Політики конфіденційності. Її остання версія завжди буде доступна на нашому сайті. Ми будемо інформувати Вас про будь-які зміни у змісті Політики конфіденційності, наприклад, про зміни, які стосуються цілей використання Ваших персональних даних, особи Інспектора з захисту персональних даних або Ваших прав.